Vegaaninen puolukka-toscakakku

Vegaaninen puolukka-toscakakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen puolukka-toscakakku

Vegaaninen puolukka-toscakakku

Mehevä puolukoilla ja vegaanisella toscalla kuorrutettu kakku on syksyisen satokauden ehdoton herkku. Kokeile kakussa myös raparperia alkukesän sesongissa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
3 dl
vehnäjauhoja
2 dl
mantelijauhetta
2 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
1 prk (200 g)
1 dl
fariinisokeria
1 dl
ruokaöljyä
3 dl
puolukoita

Kuorrutus

1 dl
1 dl
fariinisokeria
1 dl
mantelilastuja

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy ja Bake & Dessert. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada ja taputtele taikina tasaiseksi leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan (ø n. 20 cm)
  3. Ripottele puolukat pinnalle.
  4. Paista 175 asteessa 15 min. Sillä välin keitä toscakuorrutus.
  5. Lisää toscakuorrutus kakun pinnalle. Paista vielä 25 min.
  6. Tarjoa vaniljasokerilla maustetun, löysäksi vaahdotetun Easy Whippingin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
356 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.