Siirry sisältöön
Vegaaninen puolukka-toscakakku

Vegaaninen puolukka-toscakakku

Mehevä puolukoilla ja vegaanisella toscalla kuorrutettu kakku on syksyisen satokauden ehdoton herkku. Kokeile kakussa myös raparperia alkukesän sesongissa.

Vegaaninen puolukka-toscakakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl mantelijauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 2 prk (à 130 g)
    Oddlygood® Dessert dreamy caramel -tuotetta
    Oddlygood® Dreamy Caramel on kuin tehty erityisiin hetkiin. Tai milloinkas nyt ei lempeä kinuskisuus maistuisi?…
    Oddlygood® Dessert 130 g dreamy caramel
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 3 dl (180 g) puolukoita

Kuorrutus


Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy ja Dreamy. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada ja taputtele taikina tasaiseksi leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan (ø n. 20 cm)
  3. Ripottele puolukat pinnalle.
  4. Paista 175 asteessa 15 min. Sillä välin keitä toscakuorrutus.
  5. Lisää toscakuorrutus kakun pinnalle. Paista vielä 25 min.
  6. Tarjoa vaniljasokerilla maustetun, löysäksi vaahdotetun Easy Whippingin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 352 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 33,1 g
Rasva 20,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search