Mifu jauhis-kaalilaatikko

Mifu jauhis-kaalilaatikko
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mifu jauhis-kaalilaatikko

Mifu jauhis-kaalilaatikko

Pitkään hautunut kaalilaatikko on herkullista ja edullista arkiruokaa. Kokeile suosikkilaatikon mifunointia tällä ohjeella.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
1 h 30 min
Yhteensä
2 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 ½ kg
valkokaalia
1 iso
sipuli
2 rkl
1 pkt (250 g)
1 dl
puuroriisiä
7 dl
kasvislientä
n. 3 rkl
siirappia
2 rkl
meiramia
1 ½ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua valkopippuria

Ohje

  1. Suikaloi kaali. Hauduta korkeareunaisella pannulla tai kattilassa, kolmessa erässä ilman rasvaa, kunnes kaali on hiukan pehmennyt ja ruskistunut.
  2. Hienonna sipuli. Paista ne rasvassa jauhiksen kanssa.
  3. Sekoita jauhis-sipuliseos ja raaka riisi kaalin joukkoon.
  4. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää kasvisliemi, johon on sekoitettu mausteet.
  5. Kypsennä uunin keskiosassa tasalämmöllä 175 asteessa 1 h 30 min - 2 h.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›