
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ kg valkokaalia
- 1 iso sipuli
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhistaValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
- 1 dl puuroriisiä
- 7 dl kasvislientä
- 3 rkl siirappia
- 2 rkl meiramia
- 1½ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali. Hauduta korkeareunaisella pannulla tai kattilassa, kolmessa erässä ilman rasvaa, kunnes kaali on hiukan pehmennyt ja ruskistunut.
- Hienonna sipuli. Paista ne rasvassa jauhiksen kanssa.
- Sekoita jauhis-sipuliseos ja raaka riisi kaalin joukkoon.
- Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää kasvisliemi, johon on sekoitettu mausteet.
- Kypsennä uunin keskiosassa tasalämmöllä 175 asteessa 1 h 30 min - 2 h.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
58 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa