
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1½-2 dl ruisjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 250 g punasipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista TexmexValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
-
1 pkt (250 g) Valio MiFU® jauhista
Voit kokeilla myös -
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 rkl pizzamaustetta
-
1½ pussia (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 0 kg tomaattia, ananasta tai herkkusieniä
Paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä vesi kulhossa n. 42 asteiseksi. Lisää suola.
- Alusta joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu kuivahiiva. Lisää lopuksi Oivariini. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Kohota lämpimässä liinan alla, n. ½ h.
- Jaa taikina kahteen osaan. Pyörittele palloiksi. Kauli ne pizzapohjiksi, Ø 30 - 35 cm.
- Nosta pohjat leivinpaperin päälle uunipelleille. Kohota liinan alla 20 - 30 min. Valmista sillä aikaa täyte.
- Halkaise ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipuli.
- Kuumenna rasva paistinpannussa. Paista hetki, kunnes sipulit hieman pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä sipulit lautaselle.
- Lisää pannulle hieman rasvaa ja ruskista siinä jauhis. Yhdistä joukkoon sipulit.
- Levitä tomaattipyree pizzapohjille. Ripota päälle pizzamauste, puolet juustoraasteesta ja jauhis-sipuliseos. Lisää halutessasi myös tomaattia, ananaspaloja tai viipaloituja herkkusieniä.
- Lisää loput juustoraasteesta.
- Paista pizza kerrallaan 250 asteessa 12 min uunin keski- / yläosassa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
16,2 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tomaattia