Helmicouscous on durum-vehnästä valmistettu monikäyttöinen raaka-aine. Se sopii lisäkkeeksi sellaisenaan sekä erilaisiin salaatteihin, pannuihin, patoihin, täytteisiin jne. Helmicouscouksen voi tarvittaessa korvata tavallisella couscouksella, riisillä tai pastalla.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
250 g | helmicouscousia |
1 ½ tl | suolaa |
2 l | vettä |
1 rkl | sitruunamehua |
mustapippuria myllystä | |
1 pkt (250 g) | |
1 rkl | |
200 g | lehtikaalia |
1 dl | aurinkokuivattua tomaattia kuutioina |
½ prk (200 g) | |
1 - 2 rkl | makeaa chilikastiketta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.