Helmicouscous on durum-vehnästä valmistettu monikäyttöinen raaka-aine. Se sopii lisäkkeeksi sellaisenaan sekä erilaisiin salaatteihin, pannuihin, patoihin, täytteisiin jne. Helmicouscouksen voi tarvittaessa korvata tavallisella couscouksella, riisillä tai pastalla.
250 g | helmicouscousia |
1 ½ tl | suolaa |
2 l | vettä |
1 rkl | sitruunamehua |
mustapippuria myllystä | |
1 pkt (250 g) | |
1 rkl | |
200 g | lehtikaalia |
1 dl | aurinkokuivattua tomaattia kuutioina |
½ prk (200 g) | |
1 - 2 rkl | makeaa chilikastiketta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.