Siirry sisältöön
Mifuskus eli helmicouscouskulho Mifulla

Mifuskus eli helmicouscouskulho Mifulla

Helmicouscous on durum-vehnästä valmistettu monikäyttöinen raaka-aine. Se sopii lisäkkeeksi sellaisenaan sekä erilaisiin salaatteihin, pannuihin, patoihin, täytteisiin jne. Helmicouscouksen voi tarvittaessa korvata tavallisella couscouksella, riisillä tai pastalla.

Mifuskus eli helmicouscouskulho Mifulla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g (4,25 dl) helmicouscousia
  • 1½ tl suolaa
  • 2 l vettä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 pkt (250 g)
    Valio MiFU® suikaleita Paprika-chili
    Valio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
    Valio MiFU® e250 g suikale Paprika-chili laktoositon
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 200 g lehtikaalia
  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
  • ½ prk (200 g)
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1-2 rkl makeaa chilikastiketta

Ohje

  1. Keitä couscous suolalla maustetussa vedessä 12 min. Valuta ylimääräinen vesi. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
  2. Ruskista Mifut laakeassa, korkeareunaisessa paistinpannussa Oivariini rasvassa. Lisää joukkoon hienonnettu lehtikaali. Paista sekoitellen keskilämmöllä, kunnes lehtikaali on pehmennyt hiukan.
  3. Sekoita joukkoon couscous ja aurinkokuivatut tomaatit. Tarjoa chilikastikkeella maustetun jogurtin kanssa.

Vinkki

Voit käyttää helmicouscousin tilalla tavallista couscousia. Se kypsyy nopeammin, riittää että kaadat kiehuvan veden couscousin päälle ja annat tekeytyä peitettynä 5 - 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 2,2 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search