Mifuskus eli helmicouscouskulho Mifulla

Mifuskus eli helmicouscouskulho Mifulla

20 min
helppo
119 kcal / 100g
0
0

Helmicouscous on durum-vehnästä valmistettu monikäyttöinen raaka-aine. Se sopii lisäkkeeksi sellaisenaan sekä erilaisiin salaatteihin, pannuihin, patoihin, täytteisiin jne. Helmicouscouksen voi tarvittaessa korvata tavallisella couscouksella, riisillä tai pastalla.

Ainekset

4 annosta
250 g
helmicouscousia
1 ½ tl
suolaa
2 l
vettä
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 pkt (250 g)
1 rkl
200 g
lehtikaalia
1 dl
aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Keitä couscous suolalla maustetussa vedessä 12 min. Valuta ylimääräinen vesi. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
  2. Ruskista Mifut laakeassa, korkeareunaisessa paistinpannussa Oivariini rasvassa. Lisää joukkoon hienonnettu lehtikaali. Paista sekoitellen keskilämmöllä, kunnes lehtikaali on pehmennyt hiukan.
  3. Sekoita joukkoon couscous ja aurinkokuivatut tomaatit. Tarjoa jogurttikastikkeen kanssa.

Vinkki

Voit käyttää helmicouscousin tilalla tavallista couscousia. Se kypsyy nopeammin, riittää että kaadat kiehuvan veden couscousin päälle ja annat tekeytyä peitettynä 5 - 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
170 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)