Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Minttu-suklaakääretorttu

Suklaakääretorttu minttuisella Marianne-crush-rouheella on varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Minttu-suklaakääretorttu
Minttu-suklaakääretorttu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 4 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta

Täyte


Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varoen. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  2. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 7 - 8 min. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
  3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, sokerit ja Marianne-rouhe. Levitä seos jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä hetken aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 34,3 g
Rasva 12,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,2 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search