Minttu-suklaakääretorttu

Minttu-suklaakääretorttu

40 min
keskitaso
266 kcal / 100g
16
14

Suklaakääretorttu minttuisella Marianne-crush-rouheella on varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ainekset

15 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)
3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
Marianne crush -rouhetta

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varoen. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  2. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 7 - 8 min. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
  3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, sokerit ja Marianne-rouhe. Levitä seos jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä hetken aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
266 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
12 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
123 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)