Minttu-suklaakääretorttu

Minttu-suklaakääretorttu

40 min
keskitaso
266 kcal / 100g
16
15

Suklaakääretorttu minttuisella Marianne-crush-rouheella on varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ainekset

15 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)
3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
Marianne crush -rouhetta

Annosmäärä

15 annosta

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varoen. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  2. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 7 - 8 min. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
  3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, sokerit ja Marianne-rouhe. Levitä seos jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä hetken aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
266 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
12 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
123 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)