
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa mansikkaValio maustettu rahka mansikka sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 3 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl Marianne crush -rouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varoen. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 7 - 8 min. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
- Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, sokerit ja Marianne-rouhe. Levitä seos jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä hetken aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
272 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
34,3 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa