Muhkeat letut

Muhkeat letut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Muhkeat letut

Muhkeat letut

Mehevät letut maistuvat jälkiruokana tai välipalana. Kokeile eri rahkamakuja mieltymystesi mukaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
kypsennysajat yhteensä
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset20 pientä lettua

20 pientä lettua
3 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
1 rkl
leivinjauhetta
1
kananmuna
1 prk (250 g)
2 dl

Paistamiseen

Tarjoiluun

2 - 3 dl
marjahilloa ja/ tai pakastemarjasurvosta
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Yhdistä kuivat aineet kulhossa.
  2. Lisää muna, rahka ja maito. Sekoita tasaiseksi.
  3. Anna taikinan turvota hetki ennen paistamista. Valmistele sillä aikaa lisäkkeet ja laita ne tarjolle.
  4. Paista keskilämmöllä pieniä, paksuhkoja lettusia.
  5. Tarjoa lämpiminä marjasurvoksella höystetyn hillon ja maustetun rahkan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›