Muhkeat letut

Muhkeat letut

Mehevät letut maistuvat jälkiruokana tai välipalana. Kokeile eri rahkamakuja mieltymystesi mukaan.

50 min
helppo
154 kcal / 100g
22
21

Ainekset20 pientä lettua

20 pientä lettua
3 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
1 rkl
leivinjauhetta
1
kananmuna
1 prk (250 g)
2 dl

Paistamiseen

Tarjoiluun

2 - 3 dl
marjahilloa ja/ tai pakastemarjasurvosta
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Yhdistä kuivat aineet kulhossa.
  2. Lisää muna, rahka ja maito. Sekoita tasaiseksi.
  3. Anna taikinan turvota hetki ennen paistamista. Valmistele sillä aikaa lisäkkeet ja laita ne tarjolle.
  4. Paista keskilämmöllä pieniä, paksuhkoja lettusia.
  5. Tarjoa lämpiminä marjasurvoksella höystetyn hillon ja maustetun rahkan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›