Mustikka-rahkapiiras

Mustikka-rahkapiiras
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mustikka-rahkapiiras

Mustikka-rahkapiiras

Mustikkainen rahkapiiras on herkullinen kahvipöydän tarjottava eikä lainkaan vaikea valmistaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

99 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

1 ¼ dl
1 dl
sokeria
1
kananmuna
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

3 dl
pakastemustikoita
2 tl
perunajauhoja
2 prk (à 200 g)
1
kananmuna
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Aloita piiraan valmistaminen vatkaamalla keskenään Oivariini, sokeri ja muna. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Taputtele taikina piirasvuoan (halkaisija 27 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Levitä taikinapohjalle jäiset mustikat, joihin on sekoitettu perunajauhot. Lisää päälle rahkaseos.
  3. Paista piiras uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 40 min tai kunnes piiras on kypsä.
  4. Tarjoa piiras täysin jäähtyneenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›