Mustikka-rahkapiiras

Mustikka-rahkapiiras

Mustikkainen rahkapiiras on herkullinen kahvipöydän tarjottava eikä lainkaan vaikea valmistaa.

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

1 ¼ dl
1 dl
sokeria
1
kananmuna
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

3 dl
pakastemustikoita
2 tl
perunajauhoja
2 prk (à 200 g)
1
kananmuna
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Aloita piiraan valmistaminen vatkaamalla keskenään Oivariini, sokeri ja muna. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Taputtele taikina piirasvuoan (halkaisija 27 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Levitä taikinapohjalle jäiset mustikat, joihin on sekoitettu perunajauhot. Lisää päälle rahkaseos.
  3. Paista piiras uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 40 min tai kunnes piiras on kypsä.
  4. Tarjoa piiras täysin jäähtyneenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›