Nachokuorrutettu broileripihvi

Nachokuorrutettu broileripihvi

Murustetuilla maissilastuilla kuorrutettu broileri saa värikkäiksi kavereikseen mandariinit ja herne-maissi-paprikan.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 pussia (à 200 g)
herne-maissi-paprikaa
1 tlk (312/175 g)
säilykemandariinilohkoja
1 prk (2,5 dl)
½ tl
currya
1 rkl
sokeria
1 dl
maissilastuja hienonnettuna
½ pussia (à 130 g)
600 g
marinoituja broilerin fileepihvejä

Ohje

  1. Levitä uunivuoan pohjalle kasvissekoitus ja valutetut mandariinit. Lisää juustokermaan curry ja sokeri. Sekoita seos kasvisten joukkoon
  2. Hienonna tacolastut monitoimikoneessa tai murenna muovipussissa kaulimella. Sekoita muruseos lautasella juustoraasteen joukkoon.
  3. Kasta broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta fileet vuokaan kasvis-hedelmäpedille kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos fileille.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 40 min.
  5. Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kera.
Vinkki

Vinkki

* Jos haluat ruoasta tulisemman, lisää kasvisten joukkoon 1 chilipalko hienonnettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›