Nachokuorrutettu broileripihvi

Nachokuorrutettu broileripihvi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Nachokuorrutettu broileripihvi

Nachokuorrutettu broileripihvi

Murustetuilla maissilastuilla kuorrutettu broileri saa värikkäiksi kavereikseen mandariinit ja herne-maissi-paprikan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
40 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 pussia (à 200 g)
herne-maissi-paprikaa
1 tlk (312/175 g)
säilykemandariinilohkoja
1 prk (2,5 dl)
½ tl
currya
1 rkl
sokeria
1 dl
maissilastuja hienonnettuna
½ pussia (à 130 g)
600 g
marinoituja broilerin fileepihvejä

Ohje

  1. Levitä uunivuoan pohjalle kasvissekoitus ja valutetut mandariinit. Lisää juustokermaan curry ja sokeri. Sekoita seos kasvisten joukkoon
  2. Hienonna tacolastut monitoimikoneessa tai murenna muovipussissa kaulimella. Sekoita muruseos lautasella juustoraasteen joukkoon.
  3. Kasta broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta fileet vuokaan kasvis-hedelmäpedille kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos fileille.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 40 min.
  5. Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kera.
Vinkki

Vinkki

* Jos haluat ruoasta tulisemman, lisää kasvisten joukkoon 1 chilipalko hienonnettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›