Siirry sisältöön
Parhaat parsareseptit
Raaka-aine

Parhaat parsareseptit

Parsakauden alkaminen on ensimmäisiä merkkejä nurkan takana odottavasta kesästä. Tässä herkulliset parsareseptit sekä helpot ohjeet parsan käsittelyyn!

Tip icon

Näin säilytät parsaa oikein

Parsa kärsii pitkästä säilytyksestä, joten mitä lyhyempi kuljetusmatka, sitä parempi parsa. Kotona parsa kannattaa kääräistä kosteaan keittiöpyyhkeeseen ja säilyttää jääkaapin vihanneslokerossa erillään voimakkaan hajuisista raaka-aineista. Parhaalta parsa maistuu, kun sen valmistaa mahdollisimman pian ostohetkestä.

Parsan oikea käsittely takaa maukkaan lopputuloksen

Parsan oikea käsittely takaa maukkaan lopputuloksen

Parsan voi kypsentää monella eri tavalla, kuten keittämällä, paahtamalla tai grillaamalla. Valmistustavasta riippumatta parsan esivalmistelut sujuvat samalla kaavalla.

Search