Tuoretta parsaa ja parmankinkkua

Tuoretta parsaa ja parmankinkkua
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tuoretta parsaa ja parmankinkkua

Tuoretta parsaa ja parmankinkkua

Kevät on parsakauden kulta-aikaa ja sen kunniaksi alkuruoaksi sopii tuore parsa parmankinkun kera.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
10 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
12 kpl (n. 1 nippu)
tuoretta, vihreää parsaa
vettä
suolaa
12 viipaletta
parmankinkkua
1 prk (2,5 dl)
½ dl
parmesaania lastuina

Ohje

  1. Pese parsat ja napsauta kova kantapala pois. Kuori varresta kovin kuori pois. Laita parsat kiehumaan isoon kattilaan, suolattuun veteen. Anna kiehua n. 5 min. kunnes ovat melkein kypsiä, mutta vielä hieman rapeita
  2. Kiedo jokaisen parsan ympärille parmankinkkusiivu, niin että päät jäävät näkyviin. Laita käärityt parsat vuokaan ja lisää kerma päälle.
  3. Kuorruta uunissa 200 astetta n. 10 min. Koristele parmesaanilastuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›