
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 200 g) herne-maissi-paprikaa
- 1 tlk (312/175 g) säilykemandariinilohkoja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ tl currya
- 1 rkl sokeria
- 1 dl maissilastuja hienonnettuna
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 600 g marinoituja broilerin fileepihvejä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä uunivuoan pohjalle kasvissekoitus ja valutetut mandariinit. Lisää juustokermaan curry ja sokeri. Sekoita seos kasvisten joukkoon
- Hienonna tacolastut monitoimikoneessa tai murenna muovipussissa kaulimella. Sekoita muruseos lautasella juustoraasteen joukkoon.
- Kasta broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta fileet vuokaan kasvis-hedelmäpedille kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos fileille.
- Kypsennä 200 asteessa n. 40 min.
- Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa