Nachokuorrutettu broileripihvi

Nachokuorrutettu broileripihvi

55 min
helppo
128 kcal / 100g
4
3

Murustetuilla maissilastuilla kuorrutettu broileri saa värikkäiksi kavereikseen mandariinit ja herne-maissi-paprikan.

Ainekset

6 annosta
2 pussia (à 200 g)
herne-maissi-paprikaa
1 tlk (312/175 g)
säilykemandariinilohkoja
1 prk (2,5 dl)
½ tl
currya
1 rkl
sokeria
1 dl
maissilastuja hienonnettuna
½ pussia (à 130 g)
600 g
marinoituja broilerin fileepihvejä

Ohje

  1. Levitä uunivuoan pohjalle kasvissekoitus ja valutetut mandariinit. Lisää juustokermaan curry ja sokeri. Sekoita seos kasvisten joukkoon
  2. Hienonna tacolastut monitoimikoneessa tai murenna muovipussissa kaulimella. Sekoita muruseos lautasella juustoraasteen joukkoon.
  3. Kasta broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta fileet vuokaan kasvis-hedelmäpedille kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos fileille.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 40 min.
  5. Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kera.

Vinkki

* Jos haluat ruoasta tulisemman, lisää kasvisten joukkoon 1 chilipalko hienonnettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)