
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.43
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- ½ dl siirappia
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 50 g (1 dl) mantelirouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa voi, sokeri ja siirappi vaahdoksi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja mantelirouhe. Sekoita taikinaksi.
- Jaa nekkutaikina 6 osaan. Leivo sormen paksuisiksi tangoiksi.
- Siirrä yhdelle pellille 3 tankoa. Paina vähän litteäksi.
- Paista nekkutangot 200 asteessa n. 10 min. Leikkaa vähän jäähtyneenä vinoittain viipaleiksi.
- Säilytä Nekkuviipaleet kuivassa paikassa tai pakasta
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
492 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
56,5 g
Rasva
26,3 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa