Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- ½ dl siirappia
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 50 g (1 dl) mantelirouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa voi, sokeri ja siirappi vaahdoksi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja mantelirouhe. Sekoita taikinaksi.
- Jaa nekkutaikina 6 osaan. Leivo sormen paksuisiksi tangoiksi.
- Siirrä yhdelle pellille 3 tankoa. Paina vähän litteäksi.
- Paista nekkutangot 200 asteessa n. 10 min. Leikkaa vähän jäähtyneenä vinoittain viipaleiksi.
- Säilytä Nekkuviipaleet kuivassa paikassa tai pakasta
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
462 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
53 g
Rasva
24,7 g
Tyydyttynyt rasva
12,2 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.