Valmistusaika
Aktiivinen
3 min
Passiivinen
27 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
3.23
tähteä viidestä
26 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kauralastua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (2,5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
- 1½ dl kaurahiutaleita
- ½ dl fariinisokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ainekset. Lusikoi leivinpaperille uunipellille 12 kasaa. Levitä ohueksi lusikan pesällä. Jätä hiukan leviämisvaraa.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 12 min, kunnes lastujen reunat alkavat hiukan ruskistua.
- Anna jäähtyä. Lastut rapeutuvat jäähtyessään.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
320 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
37,6 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,6 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.