Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helpot kinuskikauralastut

Tämän helpommaksi ei herkullisten kinuskikauralastujen teko muutu. Sekoita kolme ainesosaa ja lusikoi pelille. Vaikeinta on odottaa lastujen jäähtymistä ennen kuin isket kimppuun.

Helpot kinuskikauralastut
Helpot kinuskikauralastut

Ainesosat

kauralastua

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio kinuskikermaa
    Valio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
    Valio kinuskikerma 2,5 dl laktoositon
  • 1½ dl kaurahiutaleita
  • ½ dl fariinisokeria

Ohje

  1. Sekoita ainekset. Lusikoi leivinpaperille uunipellille 12 kasaa. Levitä ohueksi lusikan pesällä. Jätä hiukan leviämisvaraa.
  2. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 12 min, kunnes lastujen reunat alkavat hiukan ruskistua.
  3. Anna jäähtyä. Lastut rapeutuvat jäähtyessään.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 320 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 37,6 g
Rasva 17,1 g
Tyydyttynyt rasva 9,6 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search