
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulia
-
½ rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 1 pussi (200 g) herne-maissi-porkkanaa
- ¾ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 tl oreganoa
- 4-5 rkl (70 g) tomaattipyreetä
- 1½ dl vettä
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Tarjoiluun
-
1-2 dl
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha ja sipuli Oivariinissa pannulla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa vihannessekoitus. Mausta. Lisää loput ainekset. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Tarkista maku. Tarjoa spagetin tai muun pastan kanssa. Ripota päälle juustoraastetta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa