Nopeat juustokeksit

Nopeat juustokeksit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Nopeat juustokeksit

Nopeat juustokeksit

Juustoisen makuiset keksit valmistuvat helposti ja nopeasti. Koristele tai mausta ne haluamallasi tavalla (ks. vinkki) tai tee perusohjeella ilman mausteita. Tarjoa teen, kahvin tai glögin seurana, juustotarjoilun osana tai illanistujaisten naposteltavana.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset24 kpl

24 kpl
100 g
1 ½ dl
vehnäjauhoja
¼ tl
leivinjauhetta
1 tl
perunajauhoja
75 g

Ohje

  1. Raasta juusto. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja perunajauhot.
  2. Sekoita kuivat aineet ja pehmeä voi taikinaksi. Lisää juustoraaste ja mahdollinen makuaine (ks. vinkki).
  3. Pyörittele taikinasta halkaisijaltaan n. 3 cm:n tanko. Leikkaa se 24:een osaan. Aseta taikinapalat leivinpaperille pellille. Jätä hiukan kohoamisvaraa.
  4. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 10 - 12 min tai kunnes ovat kypsiä ja ovat saaneet hiukan väriä.
  5. MAUSTAMISVINKKEJÄ

  6. Lisää taikinaan ½ tl jauhettua inkivääriä tai 1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pieninä kuutioina. Voit myös laittaa keksien pinnalle ennen paistamista kokonaisia kuminansiemeniä, pinjansiemeniä, unikonsiemeniä tai pähkinärouhetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
453 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›