
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio Oltermanni® Cheddar juustoaValio Oltermanni® Cheddar on mieto kypsytetty cheddar-juusto, jonka raikkaan happamassa maussa on myös aavistus lempeää…
- 1½ dl vehnäjauhoja
- ¼ tl leivinjauhetta
- 1 tl perunajauhoja
-
75 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Raasta juusto. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja perunajauhot.
- Sekoita kuivat aineet ja pehmeä voi taikinaksi. Lisää juustoraaste ja mahdollinen makuaine (ks. vinkki).
- Pyörittele taikinasta halkaisijaltaan n. 3 cm:n tanko. Leikkaa se 24:een osaan. Aseta taikinapalat leivinpaperille pellille. Jätä hiukan kohoamisvaraa.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 10 - 12 min tai kunnes ovat kypsiä ja ovat saaneet hiukan väriä.
MAUSTAMISVINKKEJÄ
- Lisää taikinaan ½ tl jauhettua inkivääriä tai 1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pieninä kuutioina. Voit myös laittaa keksien pinnalle ennen paistamista kokonaisia kuminansiemeniä, pinjansiemeniä, unikonsiemeniä tai pähkinärouhetta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
476 kcal
Proteiini
14,3 g
Hiilihydraatti
28,8 g
Rasva
33,5 g
Tyydyttynyt rasva
19,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa