Filotaikinasta voit tehdä nopean version saksalaisesta klassikosta, struudelista. Tässä jälkiruoassa yhdistyvät rapeus, pehmeys, makeus ja happamuus. Suolaiset rouskuvat pähkinät tuovat pehmeälle omenatäytteelle mukavaa vastapainoa. Tarjoa struudelia haaleana vaniljajäätelön kanssa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
½ pkt (12 puolikasta levyä) | filotaikinaa |
800 g | omenaa |
3 dl | |
1 dl | sokeria |
1 | kanelitanko |
2 dl | suolapähkinöitä |
150 g | |
3 | suklaapatukkaa ( Snickers) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.