
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
8 dl
Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 1 dl rusinoita
- 4 dl hirssihiutaleita
- ½ tl suolaa
Tarjoiluun
-
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
- kanelia
- 1-2 rkl sokeria
- 8 dl Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
- 1 dl rusinoita
- 4 dl hirssihiutaleita
- ½ tl suolaa
Tarjoiluun
- Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoa
- kanelia
- 1-2 rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan omenamehu ja rusinat. Anna rusinoiden turvota hetki (n. 15 min).
- Kiehauta mehu ja rusinat ja sekoita joukkoon hirssihiutaleet. Anna hautua kannen alla n. 4 min. Mausta suolalla.
- Tarjoa puuro maidon, kanelin ja sokerin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
21,9 g
Rasva
0,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoa
- kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.