Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro

Vispipuuro ei paljon esittelyä kaipaa. Tämä puuro valmistetaan kaurajuomaan ja marjat saavat ihanan makukaverin kardemummasta.

Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro
Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 l
    Valio Oddlygood® kaurajuomaa gluteeniton
    Oddlygood® kaurajuomassa on herkullinen ja pehmeä kauran maku. Käytä leivontaan, ruoanlaittoon, smoothieen, puuroon tai nauti…
    Oddlygood® kaurajuoma 1 l UHT gluteeniton
  • 2 dl (120 g) mustikoita
  • 2 dl (120 g) mustaherukoita
  • ¼ tl suolaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl kardemummaa
  • 2 dl kauramannasuurimoita

Ohje

  1. Mittaa kaikki puuron ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kypsyä hiljalleen välillä sekoitellen (5-10 min). Jäähdytä puuro ja vatkaa halutessasi sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal
Proteiini 2,2 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 1 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search