Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro

Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro

Vispipuuro ei paljon esittelyä kaipaa. Tämä puuro valmistetaan kaurajuomaan ja marjat saavat ihanan makukaverin kardemummasta.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
2 dl
mustikoita
2 dl
mustaherukoita
¼ tl
suolaa
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
kardemummaa
2 dl
kauramannasuurimoita

Ohje

  1. Mittaa kaikki puuron ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kypsyä hiljalleen välillä sekoitellen (5-10 min). Jäähdytä puuro ja vatkaa halutessasi sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›