Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro

Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro

Kaurainen mustikka-kardemummavispipuuro

Vispipuuro ei paljon esittelyä kaipaa. Tämä puuro valmistetaan kaurajuomaan ja marjat saavat ihanan makukaverin kardemummasta.

Valmistusaika

Työaika
10 min
jäähdytys
1 h
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
2 dl
mustikoita
2 dl
mustaherukoita
¼ tl
suolaa
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
kardemummaa
2 dl
kauramannasuurimoita

Ohje

  1. Mittaa kaikki puuron ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kypsyä hiljalleen välillä sekoitellen (5-10 min). Jäähdytä puuro ja vatkaa halutessasi sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.