
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 3 dl vehnäjauhoja
Pohjalle
- 5-6 dl (400 g) omenakuutioita tai -viipaleita
- 1 dl rusinoita
- 1 tl kanelia
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 rkl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna ja jauhot. Sekoita tasaiseksi.
- Painele taikina leivinpaperin päälle irtopohjaisen, halkaisijaltaan 24 cm:n kakkuvuoan pohjalle sekä voidelluille ja jauhotetuille reunoille. Esipaista pohjaa 175 asteessa 10 min.
- Levitä pohjalle omenakuutiot ja rusinat. Mausta kanelilla.
- Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Paista 175 asteessa n. 1 t 20 min.
- Irrota kakku vuoasta vasta täysin kylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
29,4 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa