Omenavuoka

Omenavuoka

20 min
helppo
164 kcal / 100g
0
0

Nopean omenapaistoksen valmistat mikrossa. Omenan ja kanelin tuttu makuyhdistelmä toimii myös arkisena jälkiruokana. Rapean kaura-pähkinämurun päälle valutettu vaniljakastike takaa täydellisen makunautinnon.

Ainekset

6 annosta
5 - 7 isoa (800 g)
omenaa
½ dl
fariinisokeria
2 tl
kanelia tai 1 tl inkivääriä
2 ½ dl
kaurahiutaleita
¾ dl
hasselpähkinärouhetta
¾ dl
fariinisokeria
75 g

Tarjoiluun

1 prk (500 g)

Ohje

  1. Kuutioi kuoritut omenat voideltuun vuokaan. Lisää sokeri ja mauste. Sekoita. Anna omenoiden kypsyä mikrossa n.10 min (850 W) kuvun alla.
  2. Paahda kaurahiutaleet paistinpannussa tai paistokasarissa koko ajan sekoitellen. Lisää hasselpähkinärouhe, fariinisokeri ja voi. Sekoittele kunnes voi sulaa. Kaada seos omenoiden päälle. Kypsennä mikrossa n. 3 min.
  3. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
8 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)