Omenavuoka

Omenavuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Omenavuoka

Nopean omenapaistoksen valmistat mikrossa. Omenan ja kanelin tuttu makuyhdistelmä toimii myös arkisena jälkiruokana. Rapean kaura-pähkinämurun päälle valutettu vaniljakastike takaa täydellisen makunautinnon.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 - 7 isoa (800 g)
omenaa
½ dl
fariinisokeria
2 tl
kanelia tai 1 tl inkivääriä
2 ½ dl
kaurahiutaleita
¾ dl
hasselpähkinärouhetta
¾ dl
fariinisokeria
75 g

Tarjoiluun

1 prk (500 g)

Ohje

  1. Kuutioi kuoritut omenat voideltuun vuokaan. Lisää sokeri ja mauste. Sekoita. Anna omenoiden kypsyä mikrossa n.10 min (850 W) kuvun alla.
  2. Paahda kaurahiutaleet paistinpannussa tai paistokasarissa koko ajan sekoitellen. Lisää hasselpähkinärouhe, fariinisokeri ja voi. Sekoittele kunnes voi sulaa. Kaada seos omenoiden päälle. Kypsennä mikrossa n. 3 min.
  3. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›