Omenavuoka

Omenavuoka

Nopean omenapaistoksen valmistat mikrossa. Omenan ja kanelin tuttu makuyhdistelmä toimii myös arkisena jälkiruokana. Rapean kaura-pähkinämurun päälle valutettu vaniljakastike takaa täydellisen makunautinnon.

20 min
helppo
164 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 - 7 isoa (800 g)
omenaa
½ dl
fariinisokeria
2 tl
kanelia tai 1 tl inkivääriä
2 ½ dl
kaurahiutaleita
¾ dl
hasselpähkinärouhetta
¾ dl
fariinisokeria
75 g

Tarjoiluun

1 prk (500 g)

Ohje

  1. Kuutioi kuoritut omenat voideltuun vuokaan. Lisää sokeri ja mauste. Sekoita. Anna omenoiden kypsyä mikrossa n.10 min (850 W) kuvun alla.
  2. Paahda kaurahiutaleet paistinpannussa tai paistokasarissa koko ajan sekoitellen. Lisää hasselpähkinärouhe, fariinisokeri ja voi. Sekoittele kunnes voi sulaa. Kaada seos omenoiden päälle. Kypsennä mikrossa n. 3 min.
  3. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›