
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl hasselpähkinärouhetta
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita vaahdon joukkoon.
- Muotoile taikinasta jauhotetulla alustalla kaksi halkaisijaltaan 4 cm:n tankoa. Kääri tangot kelmuun tai leivinpaperiin ja pane jääkaappiin kovettumaan.
- Leikkaa tangot n. 1 cm:n viipaleiksi ja nosta ne leivinpaperille pellille. Paina hasselpähkinä jokaiseen keksiin.
- Paista 200 asteessa 10 - 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
500 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
44,5 g
Rasva
31,8 g
Tyydyttynyt rasva
13,1 g
Ravintokuitu
4,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa