Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.42
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl hasselpähkinärouhetta
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita vaahdon joukkoon.
- Muotoile taikinasta jauhotetulla alustalla kaksi halkaisijaltaan 4 cm:n tankoa. Kääri tangot kelmuun tai leivinpaperiin ja pane jääkaappiin kovettumaan.
- Leikkaa tangot n. 1 cm:n viipaleiksi ja nosta ne leivinpaperille pellille. Paina hasselpähkinä jokaiseen keksiin.
- Paista 200 asteessa 10 - 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
500 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
44,5 g
Rasva
31,8 g
Tyydyttynyt rasva
13,1 g
Ravintokuitu
4,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.