
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
isoa muffinia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
125 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 (200 g) kypsä banaani
- 1 dl maapähkinävoita
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
- 2-3 rkl fariinisokeria
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
- 40 g (0,5 dl) suolapähkinöitä
-
Valio Viola® vanilja tuorejuustoa, hilloa tai NutellaaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
Lisäksi
- 8 isoa Amerikan muffinivuokaa
- 125 g Valio maitorahkaa
- 1 (200 g) kypsä banaani
- 1 dl maapähkinävoita
- ½ dl Valio maitoa
- 2 kananmunaa
- 2-3 rkl fariinisokeria
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
- 40 g (0,5 dl) suolapähkinöitä
- Valio Viola® vanilja tuorejuustoa, hilloa tai Nutellaa
Lisäksi
- 8 isoa Amerikan muffinivuokaa
Jaa resepti
Ohje
- Soseuta maitorahka, banaani, maapähkinävoi ja maito sauvasekoittimella.
- Vaahdota munat ja fariiinisokeri. Jos käyttämäsi banaani on ruskeapilkkuinen 2 rkl sokeria riittää.
- Yhdistä vehnäjauho, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Rouhi pähkinät joukkoon, jätä hieman koristeluun.
- Yhdistä banaaniseos muna-sokerivaahtoon. Sekoita joukkoon jauhoseos, älä sekoita turhaan.
- Täytä muffinivuoat taikinalla 2/3 vuoan koosta. Lisää halutessasi päälle nokare tuorejuustoa ja upota se lusikalla taikinan sisään. Ripottele päälle pähkinärouhetta.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 22 min.
- Nauti jäähtyneet muffinit kylmän maidon kanssa välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
226 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
21,3 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.