Palsternakkapyree

Palsternakkapyree

35 min
helppo
95 kcal / 100g
4
5

Kokeile palsternakkapyreetä perinteisen perunasoseen sijaan liharuokien lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
2 (300 g)
jauhoista perunaa
400 g
palsternakkaa
5 dl
50 g
¾ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuori perunat ja palsternakka. Kuutioi ja lisää hiljalleen kiehuvaan maitoon (liesi puoliteholla). Keitä kypsiksi. Kaada keitinliemi pois. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää voi ja suola.
  2. Tarjoa esim. paistetun lohen, hirvi- tai paahtopaistin tai lampaanlihan kanssa.

Vinkki

Käytä keitinliemi esim. sämpylä- tai leipätaikinaan.
Lisukkeeksi
Hirven paisti
1 h 45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)