Paprikapizza

Paprikapizza

2 h 10 min
keskitaso
170 kcal / 100g
0
0

Kokeile vaihteeksi pizzan täytteeksi erivärisiä paprikoita ja kahta erilaista juustoa.

Ainekset

4 annosta

Pohja

2 dl
vettä
25 g
hiivaa
½ tl
suolaa
50 g
5 dl
durumvehnäjauhoja

Täyte

1 prk (400 g)
tomaattimurskaa valutettuna
1 rkl
oreganoa
½ rkl
basilikaa
2
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
3 isoa (eri väristä)
paprikaa
1 dl
mustia oliiveja
1 pussi (150 g)
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Kohota hyvin liinan alla
  2. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi tai pyöreiksi pohjiksi ja nosta pellille leivinpaperin päälle. Kohota liinan alla. Valmista sillä välin täyte.
  3. Valuta tomaattimurska. Lisää kuivatut yrtit, hienonnetut valkosipulin kynnet ja mausteet. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi.
  4. Levitä tomaattiseos kohonneelle pohjalle ja lisää paprikasuikaleet, oliivit sekä raastetut juustot.
  5. Paista 250 asteessa n. 15 min. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
8 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
4 g
Kalsium
117 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)