
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.82
tähteä viidestä
17 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 270 g pennepastaa
Jauheliha-tomaattikastike
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl pizzamaustetta
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 liha-juuresliemikuutio
Juustokastike
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
3 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 rkl vehnäjauhoja
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl muskottipähkinää
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Ruskista jauheliha Oivariinissa. Mausta. Lisää pannulle tomaattimurska, hienonnetut valkosipulin kynnet ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 5 min.
- Valmista juustokastike. Mittaa kattilaan kerma, maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää juustoraaste ja mausteet.
- Kaada puolet kypsästä ja valutetusta pastasta uunivuokaan. Lisää joukkoon puolet jauheliha-tomaattikastikkeesta. Sekoita hiukan. Kaada päälle puolet juustokastikkeesta. Lisää loput aineet kerroksittain kuten edellä.
- Kypsennä 225 asteessa n. 25 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
13,4 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa