
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulia
- 1 (300 g) fenkoli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tlk (400 g) kokonaisia kuorittuja tomaatteja
- 7 dl vettä
- 1½ kalaliemikuutiota
- 55 g tricolor-simpukkaminipastaa
- 1 pussi (300 g) pakastekalakuutioita, esim. seitiä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
½ tl
kuivattua timjamia
- 1 rkl tuoretta sitruunatimjamia
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipulit ja hienonnettu fenkoli rasvassa. Lisää hiukan paloitellut tomaatit liemineen, vesi ja liemikuutiot. Anna kiehua hiljalleen 5 min kannen alla. Lisää pasta. Keitä vielä 10 min.
- Lisää kalakuutiot, ruokakerma ja kuivattu timjami. (Jos käytät tuoretta yrttiä, lisää se valmiin keiton pinnalle.) Kuumenna kiehuvaksi. Sekoittele ja anna hautua kypsäksi 5 min kannen alla. Tarjoa patongin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
52 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
2,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa