Pasta-kalakeitto

Pasta-kalakeitto

Pakastekala on nopea valinta arkipäivän kiireessä. Pakastekalan voi halutessaan vaihtaa myös tuoreeseen kalaan, joka kypsyy hetkessä keiton valmistumisen loppuvaiheessa.

35 min
helppo
56 kcal / 100g
3

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulia
1 (300 g)
fenkoli
1 rkl
1 tlk (400 g)
kokonaisia kuorittuja tomaatteja
7 dl
vettä
1 ½
kalaliemikuutiota
1 dl
tricolor-simpukkaminipastaa
1 pussi (300 g)
pakastekalakuutioita, esim. seitiä
1 prk (2,5 dl)
½ tl
kuivattua timjamia

tai 1 rkltuoretta sitruunatimjamia

Ohje

  1. Kuullota sipulit ja hienonnettu fenkoli rasvassa. Lisää hiukan paloitellut tomaatit liemineen, vesi ja liemikuutiot. Anna kiehua hiljalleen 5 min kannen alla. Lisää pasta. Keitä vielä 10 min.
  2. Lisää kalakuutiot, ruokakerma ja kuivattu timjami. (Jos käytät tuoretta yrttiä, lisää se valmiin keiton pinnalle.) Kuumenna kiehuvaksi. Sekoittele ja anna hautua kypsäksi 5 min kannen alla. Tarjoa patongin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Korvaa pakastekala halutessasi kirjolohella tai muulla tuoreella kalalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›