Pikapullat

Pikapullat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pikapullat

Appelsiiniset pikapullat syntyvät kädenkäänteessä, koska kohotusta ei tarvita. Nämä leivonnaiset kannattaa nauttia mahdollisimman tuoreina.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
15 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset14 pullaa

14 pullaa
2
kananmunaa
½ dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
1 rasia (200 g)
5 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
½ rkl
kardemummaa
¾ dl

Pinnalle

1 prk (200 g)

Voiteluun

kananmuna

Ohje

  1. Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi.
  2. Sekoita muna-sokerivaahtoon rahka. Lisää kuivat aineet seoksena ja lopuksi Oivariini. Sekoita älä vaivaa.
  3. Pyöritä taikinasta pullia. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Painele pulliin jauhotetulla sormella tai esim. pienen lasin pohjalla syvennys. Voitele pullan reunat kananmunalla. Täytä syvennys rahkalla.
  5. Kypsennä uunin keskitasolla 175 asteessa 15 - 17 min tai kunnes kypsiä.
  6. Tarjoa pikapullat jäähtyneinä mielellään saman päivän aikana. Pullat voi myös pakastaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
288 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›