
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- ½ dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
-
1 prk
Valio maustettua rahkaa appelsiiniValio maustettu rahka appelsiini sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 5½ dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- ½ rkl kardemummaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Pinnalle
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiiniValio maustettu rahka appelsiini sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
Voiteluun
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi.
- Sekoita muna-sokerivaahtoon rahka. Lisää kuivat aineet seoksena ja lopuksi Oivariini. Sekoita älä vaivaa.
- Pyöritä taikinasta pullia. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille.
- Painele pulliin jauhotetulla sormella tai esim. pienen lasin pohjalla syvennys. Voitele pullan reunat kananmunalla. Täytä syvennys rahkalla.
- Kypsennä uunin keskitasolla 175 asteessa 15 - 17 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa pikapullat jäähtyneinä mielellään saman päivän aikana. Pullat voi myös pakastaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
270 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
35,9 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa