Pinaattikeitto

Pinaattikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pinaattikeitto

Pinaattikeitto

Perinteinen pinaattikeitto on nopea ja maukas arkiruoka. Voit korvata pinaatin tuoreella nokkosella. Tarjoa pinaattikeiton kanssa puolitettu kananmuna.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1313 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ dl (50 g)
4 rkl (0,6 dl)
vehnäjauhoja
1 l
1 pussi (150 g)
pakastepinaattia
ripaus
valkopippuria
1 tl
sokeria
n. 1 tl
suolaa

Annosten päälle

4
keitettyä (8 min) luomu kananmunaa

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna kiehua hetken.
  2. Lisää maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuumenna samalla kiehuvaksi.
  3. Lisää pinaatti. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti välillä sekoittaen.
  4. Mausta. Älä keitä suolan lisäämisen jälkeen.
  5. Lisää lautaselle keiton pinnalle halkaistut, keitetyt munat.
  6. Tarjoa pinaattikeitto ruisleivän kanssa.
Vinkki

Vinkki

Korvaa pakastepinaatti n. 2 dl:lla ryöpättyä, hienonnettua tuorepinaattia tai nokkosta (käsittelemättömänä n. 1,2 l).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›