
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 600 g) kirjolohifilee
- ½ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
- 1½ rkl piparjuurta (tuoretta tai putkilosta)
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipulia laktoositonLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä ruodot ja nahka. Laita filee vuokaan (valitse pienehkö vuoka, johon kala sopivasti mahtuu). Hiero kalan pintaan mausteet. Lisää vuokaan ruokakerma.
- Paista uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 35 min tai kunnes kala on kypsää.
- Ripota kypsän ruoan pinnalle ruohosipulia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa