Piparjuuriuunikala

Piparjuuriuunikala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Piparjuuriuunikala

Piparjuuriuunikala

Uunikala on maistuva koko perheen arkiruoka. Piparjuuri sopii lohen kanssa hyvin, sillä se taittaa lohen rasvaisuutta pikantilla aromillaan.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
35 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 600 g)
kirjolohifilee
½ tl
suolaa
½ tl
sitruunapippuria
1 ½ rkl
piparjuurta (tuoretta tai putkilosta)
1 prk (2,5 dl)
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Poista fileestä ruodot ja nahka. Laita filee vuokaan (valitse pienehkö vuoka, johon kala sopivasti mahtuu). Hiero kalan pintaan mausteet. Lisää vuokaan ruokakerma.
  2. Paista uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 35 min tai kunnes kala on kypsää.
  3. Ripota kypsän ruoan pinnalle ruohosipulia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›