Piparjuuriuunikala

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Piparjuuriuunikala

Piparjuuriuunikala

Uunikala on maistuva koko perheen arkiruoka. Piparjuuri sopii lohen kanssa hyvin, sillä se taittaa lohen rasvaisuutta pikantilla aromillaan.

45 min
keskitaso
141 kcal / 100g
0
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 600 g)
kirjolohifilee
½ tl
suolaa
½ tl
sitruunapippuria
1 ½ rkl
piparjuurta (tuoretta tai putkilosta)
1 prk (2,5 dl)
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Poista fileestä ruodot ja nahka. Laita filee vuokaan (valitse pienehkö vuoka, johon kala sopivasti mahtuu). Hiero kalan pintaan mausteet. Lisää vuokaan ruokakerma.
  2. Paista uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 35 min tai kunnes kala on kypsää.
  3. Ripota kypsän ruoan pinnalle ruohosipulia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›