
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl (150 g) pastaa
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 100 g kinkkusuikaleita
- 1-2 jalapenoa
-
1 dl
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 20 g nacho chipsejä, chili
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente.
- Sekoita joukkoon Koskenlaskija, kinkkusuikaleet ja viipaloitu jalapeno.
- Ripottele päälle juustoraaste ja murennetut nachokset.
- Kuumenna mikrossa 2 - 3 minuuttia tai uunissa 225 asteessa n. 8 min, kunnes juusto sulaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
13,8 g
Hiilihydraatti
17,3 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa