Porkkanamarmeladi

Porkkanamarmeladi

Nauti porkkanamarmeladia leivän ja juustojen kanssa. Halutessasi voit lisätä marmeladiin inkivääriä.

Ainekset4 dl

4 dl
500 g
porkkanoita
3 dl
2 dl
hillosokeria
2 tl
hillottua inkivääriä

Ohje

  1. Kuori ja raasta porkkanat. Keitä raastetta omenatäysmehussa n.15 min.
  2. Lisää hillosokeri, keitä vielä 15 min. Mausta halutessasi hienonnetulla, hillotulla inkiväärillä.
  3. Kaada marmeladi puhtaaseen lasitölkkiin. Jäähdytä
  4. Tarjoa patongin tai paahtoleivän ja juuston kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)