Omena-pähkinächutney

Omena-pähkinächutney

Chutney on hilloke, jonka voi keittää melkein mistä tahansa eksoottisesta hedelmästä ja kotipuutarhan antimesta.Tämän chutneyn pähkinäiset aromit tekevät siitä hyvän kaverin juustoille. Vie viemisiksi tai hemmottele itseäsi herkutellen!

Ainekset4 dl

4 dl
500 g (3 isoa)
omenoita
2 dl
1 dl
cashewpähkinöitä karkeana rouheena
1
kanelitanko
1 - 2
tähtianista
1 ½ dl
sokeria
1 rkl
sitruunamehua
½ dl
calvadosta

Ohje

  1. Kuori omenat. Poista siemenkodat. Leikkaa omenat lohkoiksi.
  2. Laita kattilaan kaikki ainekset paitsi sitruunamehu ja calvados. Anna kiehua kannen alla hiljalleen n. 20 min. Sekoita välillä.
  3. Poista kanelitanko ja tähtianikset. Lisää sitruunamehu ja calvados. (Kuumenna vielä halutessasi kiehuvaksi, jolloin alkoholi haihtuu.) Nosta levyltä ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  4. Tarjoa juustojen kanssa tai paahtoleivällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›