
Pähkinäreseptit
Pähkinät maistuvat sellaisenaan rouskuteltaviksi, mutta ne sopivat loistavasti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Pähkinöitä voi myös tarjoilla esimerkiksi puuron tai jogurtin päällä. Herkullisia pähkinöitä kannattaa kohtuudella sisällyttää ruokaan kuin ruokaan, sillä ne sisältävät pehmeää rasvaa, kuitua ja proteiinia. Lisäksi pähkinät ovat erinomaisia vitamiininlähteitä!
Maistuisiko sinulle pähkinäinen tuorepuuro, pähkinäkakku tai maapähkinävoipasta? Pähkinägranolaan voit sisällyttää suosikkipähkinäsi, kuten cashew pähkinät tai macadamian pähkinät. Klassinen toscapiirakka manteleilla kuorrutettuna on taas loistava kahvipöydän herkku mokkapalojen rinnalla. Pähkinä maistuu niin makeissa kuin suolaisissa resepteissä. Katso täältä maukkaat pähkinäreseptit!
77 reseptiä

Dandan-nuudelit

Pistaasi-madeleine

Delikaura-pistaasipasta

Kirsikka-toscakakku

Kinuski-maapähkinämisu

Kinuskicookiet

Pähkinäkakku

Vhh-mutakakku

Macarons

Satay Mifu vartaat

Perunaleivos mämmistä

Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa

Pähkinäpatee

Pähkinäiset välipalamuffinssit

Kaakaonibsikeksit

Maapähkinävoipasta

Dripped cake eli Valuva maapähkinä-kinuskikakku

Peanut butter puuro

Ruohosipulicrackerit

Nopea laskiaiswrap

Makeat nuudelihampurilaiset

Baklava

Matcha-pistaasimacarons

Maapähkinä-kinuskikakku
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?