Pähkinäreseptit
Pähkinät maistuvat sellaisenaan rouskuteltaviksi, mutta ne sopivat loistavasti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Pähkinöitä voi myös tarjoilla esimerkiksi puuron tai jogurtin päällä. Herkullisia pähkinöitä kannattaa kohtuudella sisällyttää ruokaan kuin ruokaan, sillä ne sisältävät pehmeää rasvaa, kuitua ja proteiinia. Lisäksi pähkinät ovat erinomaisia vitamiininlähteitä!
Maistuisiko sinulle pähkinäinen tuorepuuro, pähkinäkakku tai maapähkinävoipasta? Pähkinägranolaan voit sisällyttää suosikkipähkinäsi, kuten cashew pähkinät tai macadamian pähkinät. Klassinen toscapiirakka manteleilla kuorrutettuna on taas loistava kahvipöydän herkku mokkapalojen rinnalla. Pähkinä maistuu niin makeissa kuin suolaisissa resepteissä. Katso täältä maukkaat pähkinäreseptit!
78 reseptiä
Pistaasi-madeleine
Delikaura-pistaasipasta
Kirsikka-toscakakku
Kinuskicookiet
Kinuski-maapähkinämisu
Pähkinäkakku
Vhh-mutakakku
Macarons
Satay Mifu vartaat
Perunaleivos mämmistä
Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa
Pähkinäpatee
Pähkinäiset välipalamuffinssit
Kaakaonibsikeksit
Maapähkinävoipasta
Dripped cake eli Valuva maapähkinä-kinuskikakku
Peanut butter puuro
Ruohosipulicrackerit
Nopea laskiaiswrap
Makeat nuudelihampurilaiset
Matcha-pistaasimacarons
Baklava
Maapähkinä-kinuskikakku
Raakakakku
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?