Delikaura-pistaasipasta

Delikaura-pistaasipasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Delikaura-pistaasipasta

Delikaura-pistaasipasta

Herkkusuiden pastat ovat yksinkertaisia, mutta täynnä tarkoin valittuja makuja.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
nauhapastaa , esim. tagliatelle
1 pkt (230 g)
2 rkl
oliiviöljyä

Pistaasipesto

100 g
pistaasipähkinöitä
50 g
cashewpähkinöitä
100 g
kirsikkatomaatteja
1 pussi (130 g)
1 dl
oliiviöljyä
½
sitruunan mehu
1 dl
tuoretta minttua
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paista Delikaura pannulla öljyssä rapeaksi.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa suolalla maustetussa vedessä.
  3. Valmista pistaasipesto: Kuori pistaasipähkinät ja mittaa aineet teholeikkuriin tai blenderiin, säästä muutama mintun lehti koristeluun. Soseuta karkeaksi tahnaksi.
  4. Sekoita Delikaura ja pistaasipesto valutetun pastan joukkoon.
  5. Viimeistele annokset tuoreella mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
400 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.