Porsaan fileepihvit ja AURA jogurttikastike

Porsaan fileepihvit ja AURA jogurttikastike

Grillattu possu maistuu kesälle. Anna lihan marinoitua riittävän pitkään: maut imeytyvät näin kunnolla ja liha mureutuu. Tarjoa AURA jogurttikastikkeen kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ½ kg (6 kpl)
porsaan ulkofileepihviä (kalvottomana 1,2 kg)

Marinadi

2 dl
1 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
sokeria
¼ tl
chilijauhetta
1 rkl
tuoretta timjamia
1 rkl
tuoretta oreganoa

AURA jogurttikastike

2 dl
1 dl
2 rkl
hienonnettua persiljaa
mustapippuria myllystä
¼ tl
sokeria
1 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset. Nosta jääkaappiin odottamaan.
  2. Poista fileestä kalvot ja ylimääräinen rasva. Leikkaa filee pihveiksi.
  3. Painele pihvit sormilla ohuemmiksi. Sekoita marinadin ainekset. Laita pihvit tukevaan muovipussiin. Kaada marinadi lihojen päälle. Sulje pussi huolella. Anna marinoitua vähintään 2 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
  4. Ota pihvit huoneenlämpöön n. 1 t ennen grillausta. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois lihan pinnalta. Grillaa pihvejä n. 5 - 6 min molemmin puolin tai kunnes kypsiä.
  5. Anna vetäytyä folioon käärittynä n. 10 min.
  6. Tarjoa pihvit AURA jogurttikastikkeen ja esim. grillinyyttien kera.
Vinkki

Vinkki

* Voit valmistaa pihvit myös ilman grilliä: Ruskista pihvien pinta pannulla Oivariini rasvassa. Siirrä uunipannulle. Kypsennä uunin keskiosassa 180 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä. Tarjoa pihvit AURA jogurttikastikkeen ja perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›