Potatoskins eli perunankuorilastut

Potatoskins eli perunankuorilastut

Älä suotta heitä perunankuoria hukkaan. Pesemällä perunat huolellisesti ennen kuorimista voit valmistaa kuorista pikkusuolaisia perunankuorilastuja. Mukavaa naposteltavaa helposti!

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 160 g (kilosta perunoita)
peruna n kuoria
2 rkl
½ rkl
tuoretta timjamia
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa
1 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Pese perunat huolellisesti, kuori.
  2. Sekoita Oivariini ja mausteet kulhossa. Sekoita joukkoon perunankuoret.
  3. Paahda kuoria leivinpaperin päällä uunipannulla 250 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min. Kääntele kuoria muutaman kerran paistamisen aikana. Tarkkaile samalla, että kuoret eivät pala.
  4. Tarjoa sellaisenaan perunalastujen tapaan tai maustetun crème fraîchen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›