Edullisesta naudan lavasta saa mureaa ja maukasta lihaa arkiruokiin helposti. Keitä isompi erä lapaa kerralla, pakasta ja käytä tarpeen tullen esim. lihakastikkeisiin, curryihin, pitaleivän tai tortillojen täytteeksi.
1 kg | naudan lapaa |
2 l | lihalientä (ks. erillinen ohje Tumma lihaliemi) |
Kotikaljaliemi | |
---|---|
2 rkl | |
4 | valkosipulin kynttä |
2 rkl | tomaattipyreetä |
4 dl | kotikaljaa tai tummaa olutta |
½ dl | soijakastiketta |
2 rkl | fariinisokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.