Edullisesta naudan lavasta saa mureaa ja maukasta lihaa arkiruokiin helposti. Keitä isompi erä lapaa kerralla, pakasta ja käytä tarpeen tullen esim. lihakastikkeisiin, curryihin, pitaleivän tai tortillojen täytteeksi.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 kg | naudan lapaa |
2 l | lihalientä (ks. erillinen ohje Tumma lihaliemi) |
Kotikaljaliemi | |
---|---|
2 rkl | |
4 | valkosipulin kynttä |
2 rkl | tomaattipyreetä |
4 dl | kotikaljaa tai tummaa olutta |
½ dl | soijakastiketta |
2 rkl | fariinisokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.