
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 13 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 5 maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
- 4 perunaa
- 200 g kylmäsavulohta
- 2 suolakurkkua
- ½ dl kapriksia tai mustia oliiveja
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ tl suolaa
Tarjoiluun
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 dl tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna liemi. Lisää joukkoon tomaattisose, mausteet, hienonnetut sipulit, kuutioidut porkkanat ja perunat. Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kypsäksi.
- Lisää kuutioitu savulohi, kuutioidut kurkut ja kaprikset tai oliivit. Mausta smetana hienonnetulla tillillä.
- Tarjoa keittoa smetanan ja ruisleipästen tai patongin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
51 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa