Punainen kalakeitto

Punainen kalakeitto

40 min
keskitaso
50 kcal / 100g
1
1

Tämä maukas kalakeitto saa punaisen värinsä tomaattisoseesta ja keitto tarjoillaan yhdessä smetanan kanssa.

Ainekset

5 annosta
13 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
5
maustepippuria
2
laakerinlehteä
2
sipulia
2
porkkanaa
4
perunaa
200 g
kylmäsavulohta
2
suolakurkkua
½ dl
kapriksia tai mustia oliiveja
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

1 prk (120 g)
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Kuumenna liemi. Lisää joukkoon tomaattisose, mausteet, hienonnetut sipulit, kuutioidut porkkanat ja perunat. Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kypsäksi.
  2. Lisää kuutioitu savulohi, kuutioidut kurkut ja kaprikset tai oliivit. Mausta smetana hienonnetulla tillillä.
  3. Tarjoa keittoa smetanan ja ruisleipästen tai patongin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
50 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)