Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.47
tähteä viidestä
15 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g lenkkimakkaraa tai nakkeja
- 1 (200 g) iso sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl vettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl currya
- 1 tl paprikajauhetta
Pinnalle
- 2-3 rkl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa makkara pienehköiksi kuutioiksi. Ruskista makkarakuutiot Oivariini rasvassa.
- Hienonna sipuli, jos käytät tuoretta sipulia.
- Lisää sipuli pannulle, anna kuullottua.
- Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia. Lisää halutessasi ripaus suolaa (riippuen makkaran suolaisuudesta). Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
- Tarjoa kuoriperunoiden tai perunamuusin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
146 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.