Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raejuusto-hedelmäkipot

Raejuustosta ja hedelmistä valmistat ravitsevan välipalan tai jälkiruoan. Voit käyttää kippoihin kauden hedelmiä makusi mukaan.

Raejuusto-hedelmäkipot
Raejuusto-hedelmäkipot

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 2-3 kypsää
    persimonia tai sharon-hedelmää
    Voit kokeilla myös:
    • ½ pussia (+ 1 dl Valio omenatäysmehua) kuivattuja kivettömiä luumuja
  • 2-3 rkl kauraleseitä

Ohje

  1. Kuori persimonit tai sharonhedelmät ohuelti. Leikkaa kuutioiksi.
  2. Laita kerroksittain raejuuston kanssa jalallisiin jälkiruokamaljoihin tai laseihin.
  3. Jos käytät luumuja, liota niitä yön yli omenatäysmehussa. Laita kerroksittain annoskulhoihin. Ripota pinnalle kauralesettä.

Vinkki

Kokeile salaattiin myös paloiteltu

persikka

mango

ananast

appelsiinia

tummia viinirypäleit

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 12,2 g
Rasva 0,4 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search