Raejuusto-hedelmäkipot

Raejuusto-hedelmäkipot

Raejuustosta ja hedelmistä valmistat ravitsevan välipalan tai jälkiruoan. Voit käyttää kippoihin kauden hedelmiä makusi mukaan.

15 min
helppo
89 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (200 g)
2 - 3 kypsää
persimonia tai sharon-hedelmää

tai 0.5 pussiakuivattuja kivettömiä luumuja
2 - 3 rkl
kauraleseitä

Ohje

  1. Kuori persimonit tai sharonhedelmät ohuelti. Leikkaa kuutioiksi.
  2. Laita kerroksittain raejuuston kanssa jalallisiin jälkiruokamaljoihin tai laseihin.
  3. Jos käytät luumuja, liota niitä yön yli omenatäysmehussa. Laita kerroksittain annoskulhoihin. Ripota pinnalle kauralesettä.

Vinkki

Kokeile salaattiin myös paloiteltu* persikka* mango* ananast* appelsiinia* tummia viinirypäleit

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›