Raejuusto-hedelmäkipot

Raejuusto-hedelmäkipot

Raejuustosta ja hedelmistä valmistat ravitsevan välipalan tai jälkiruoan. Voit käyttää kippoihin kauden hedelmiä makusi mukaan.

15 min
helppo
88 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (200 g)
2 - 3 kypsää
persimonia tai sharon-hedelmää
tai kuivattuja kivettömiä luumuja
2 - 3 rkl
kauraleseitä

Ohje

  1. Kuori persimonit tai sharonhedelmät ohuelti. Leikkaa kuutioiksi.
  2. Laita kerroksittain raejuuston kanssa jalallisiin jälkiruokamaljoihin tai laseihin.
  3. Jos käytät luumuja, liota niitä yön yli omenatäysmehussa. Laita kerroksittain annoskulhoihin. Ripota pinnalle kauralesettä.

Vinkki

Kokeile salaattiin myös paloiteltu* persikka* mango* ananast* appelsiinia* tummia viinirypäleit

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
1 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)