Raejuusto-hedelmävaahto

Raejuusto-hedelmävaahto

Raejuusto-hedelmävaahto on kädenkäänteessä valmistuva raikas ja virkistävä jälkiruoka.

15 min
helppo
149 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
veriappelsiini
2
kiiviä
1 dl
vihreitä viinirypäleitä
2 dl
1 prk (200 g)
½ dl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Kuori ja paloittele veriappelsiini ja nektariini. Pese viinirypäleet ja halkaise ne.
  2. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon valutettu raejuusto sekä sokerit.
  3. Yhdistä hedelmäpalat vaahdon joukkoon.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›