Raejuusto-hedelmävaahto

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Raejuusto-hedelmävaahto

Raejuusto-hedelmävaahto

Raejuusto-hedelmävaahto on kädenkäänteessä valmistuva raikas ja virkistävä jälkiruoka.

15 min
helppo
149 kcal / 100g
0
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
veriappelsiini
2
kiiviä
1 dl
vihreitä viinirypäleitä
2 dl
1 prk (200 g)
½ dl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Kuori ja paloittele veriappelsiini ja nektariini. Pese viinirypäleet ja halkaise ne.
  2. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon valutettu raejuusto sekä sokerit.
  3. Yhdistä hedelmäpalat vaahdon joukkoon.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›