Raejuusto-pastasalaatti

Raejuusto-pastasalaatti

Raikas raejuusto-pastasalaatti maistuu kevyenä ateriana täyjyväleivän ja maitolasillisen kera.

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 dl
kierrepastaa
1
vihreä paprika
1
punainen paprika
250 g
kirsikkatomaatteja
1 pieni
punasipuli
1 prk (200 g)
1 - 2 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja

Mehu-öljykastike

½ dl
oliiviöljyä
2 rkl
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
2 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä

Koristeluun

basilikaa

Ohje

  1. Keitä pasta vedessä kypsäksi. Valuta ja jäähdytä.
  2. Suikaloi paprikat, puolita kirsikkatomaatit. Viipaloi punasipuli.
  3. Yhdistä salaatin ainekset.
  4. Yhdistä kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon. Sekoita varovasti. Anna maustua kylmässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›