Salaneuvoksen pastasalaatti

Salaneuvoksen pastasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Salaneuvoksen pastasalaatti

Salaneuvoksen pastasalaatti

Juustot sopivat hyvin ruokaisiin salaatteihin. Tarjoile salaatti lounaaksi tai osana noutopöytää.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta

Pasta

3 dl (100 g)
täysjyväpastaa , esim. fusilli

Marinoitu sipuli

1 (150 g)
iso sipuli
2 rkl
½ dl
avokado- tai rypsiöljyä
3 rkl
vaaleaa balsamietikkaa
2 rkl
sokeria

Muut ainekset

1 rasia (250 g)
keltaisia kirsikkatomaatteja
½ pkt (à 350 g )
n. 1 dl
rucolan lehtiä
1 ruukku
jääsalaattia

Pinnalle

n. 1/2 dl
pinjan- tai auringonkukansiemeniä

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä.
  2. Leikkaa halkaistu sipuli aivan ohuiksi viipaleiksi. Mikrota täysteholla n. 1 min, että sipulin maku ja rakenne pehmenevät. Kaada päälle marinointiliemi. Anna marinoitua sen aikaa kun valmistelet salaattia.
  3. Yhdistä pasta, marinoitu sipuli, halkaistut tomaatit ja juustokuutiot.
  4. Revi salaatinlehdet laakealle tarjoiluvadille. Lusikoi päälle muut aineet. Valuta loppu marinadi salaatin kastikkeeksi.
  5. Paahda siemenet kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä. Jäähdytä.
  6. Ripota siemenet salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa lisänä esim. grillattua broileria, paistettua kalafileetä tai lämminsavukalaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›