
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 125 g pastaa, esim. fusilli
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1½ tl sitruunapippuria
- 1 tlk (n. 340 g) maissia
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 keltainen paprika
- 1 (250 g) kesäkurpitsa tai kurkku
- ½ dl tuoretta basilikaa tai persiljaa
Pinnalle
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä.
- Kaada pasta salaattikulhoon. Sekoita joukkoon ruokakerma ja sitruunapippuri.
- Valuta maissit. Halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Hienonna basilika.
- Yhdistä kaikki aineet. Anna vetäytyä jääkaapissa 1 - 2 tuntia ennen tarjoilua.
- Lisää salaatin päälle valutettuja salaattijuustokuutioita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa