Kipparin pastasalaatti

Kipparin pastasalaatti

1 h 30 min
helppo
121 kcal / 100g
3
2

Pastasalaatti sopii moniin tilanteisiin, kuten lounaaksi, piknik-evääksi tai grilliruoan lisäkkeeksi.

Ainekset

5 annosta
3 ½ dl (125 g)
pastaa , esim. fusilli
1 prk (2,5 dl)
1 ½ tl
sitruunapippuria
1 tlk (n. 340 g)
maissia
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1
keltainen paprika
1 pieni (250 g)
kesäkurpitsa tai kurkku
½ dl
tuoretta basilikaa tai persiljaa

Pinnalle

1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä.
  2. Kaada pasta salaattikulhoon. Sekoita joukkoon ruokakerma ja sitruunapippuri.
  3. Valuta maissit. Halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Hienonna basilika.
  4. Yhdistä kaikki aineet. Anna vetäytyä jääkaapissa 1 - 2 tuntia ennen tarjoilua.
  5. Lisää salaatin päälle AURA murua tai valutettuja salaattijuustokuutioita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
5 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)