
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 80 g minipastaa, esim. penne
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
Voit kokeilla myös -
- 1 pala (50 g) purjoa
- 1 pieni (350 g) kukkakaali
- 2 (300 g) omenaa
- 100 g (1,5 dl) kuivattua taatelia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä, valuta. Kaada salaattikulhoon. Lisää joukkoon ruokakerma. Anna maustua.
- Halkaise purjo ja huuhtele se huolella. Hienonna. Paloittele kukkakaali. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa taatelit ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä kaikki ainekset.
- Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
10,8 g
Rasva
2,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa