Chorizo-pastasalaatti

Chorizo-pastasalaatti

Tulisen mausteinen chorizo sopii mainiosti pastasalattiin, jota voit tarjota lounasruokana, lisukesalaattina tai ottaa mukaan vaikka pikinikille. Maukas juusto ja kermaviilikastike tasapainoittavat tulisuutta.

45 min
keskitaso
196 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
9 dl (300 g)
kierrepastaa
2 (350 g)
eriväristä paprikaa
200 g
125 g
chorizo-makkaraa
1 pussi (200 g)
vihreitä pakastepapuja
1 ½ dl
oliiviviipaleita
1 ½ dl
lehtipersiljaa

Kastike

2 prk (à 200 g)
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
tomaattipyreetä
2
valkosipulin kynttä
1 tl
sokeria

Annosten viimeistelyyn

1 dl (65 g)
kuorellisia manteleita

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä, valuta.
  2. Halkaise paprikat. Poista siemenkodat. Levitä paprikat uunipellille leivinpaperille kuoripuoli ylöspäin. Paahda uunin yläosassa 250 asteessa 20 - 30 min tai kunnes kuoret alkavat tummua. Anna jäähtyä vähän. Poista kuoret.
  3. Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi ja chorizo mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
  4. Paahda mantelit kuivalla pannulla keskilämmöllä. Siirrä lautaselle.
  5. Paista chorizoja ja papuja pannulla 5 - 10 min keskilämmöllä.
  6. Sekoita kastikkeen ainekset, lisää valkosipuli murskattuna.
  7. Yhdistä salaatin ainekset. Lisää kastike annosten päälle.
  8. Viimeistele paahdetuilla manteleilla.
Vinkki

Vinkki

* Lisää halutessasi 1/2 - 1 ruukkua jää- tai roomansalaattia revittynä juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
196 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
136 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›