
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 0 kg erilaisia salaatteja, esim. jääsalaattia ja rucolaa
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 prk (2,25 dl) grillattuja, marinoituja latva-artisokan sydämiä tai marinoituja oliiveja
-
1-2 pkt (á 150 g)
ilmakuivattua kinkkua
- 1 dl kylmäsavuporoa
Voit kokeilla myös - ½ dl paahdettuja mantelilastuja
Kapriskastike
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 3 rkl kapriksia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele ja kuivaa salaatit. Asettele laakealle vadille. Halkaise tomaatit ja sekoita salaattiin. Valuta ja paloittele artisokat tai oliivit ja lisää joukkoon. Laita ilmakuivattu kinkku siivuina ilmavasti salaattipedille. Paahda mantelilastut puhtaalla, kuivalla pannulla keskilämmöllä. Lisää viimeisenä salaatin pinnalle
- Hienonna kapriksia veitsellä. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarjoa salaatin kanssa eri kulhosta.
- Tarjoa salaattia vaalean leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
58 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
5,2 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- erilaisia salaatteja
- mustapippuria myllystä