
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g silakkafileitä pieniä
- 1½ dl väkiviinaetikkaa
- 4 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl sokeria
Chilikastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 dl makeaa, mietoa chilikastiketta
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 suippopaprika kuutioina
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileistä nahka. Sekoita etikka, vesi ja mausteet keskenään. Kaada silakkafileiden päälle. Anna marinoitua jääkaapissa peitettynä yön yli. Valuta huolellisesti.
- Sekoita chilikastikkeen aineet keskenään. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Kaada kastike silakkafileille. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
83 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
7,2 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä