Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Chilianjovikset

Chili antaa suolaisille anjovisfileille potkua. Tarjoa chilianjoviksia uusien perunoiden kanssa tai ruisleivän päällä.

Chilianjovikset
Chilianjovikset

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g
  • ½ tuoretta chiliä
  • ½ dl ruohosipulia hienonnettuna
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 tl sokeria
  • 1 rasia (125/81 g) anjovisfileitä
  • 3 keitettyä kananmunaa

Ohje

  1. Yhdistä kermaviilin joukkoon hienonnettu chili, ruohosipuli ja mausteet. Valuta anjovisfileet ja hienonna joukkoon. Lisää hienonnetut munat. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti
  2. Tarjoa uusien, vastakeitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search