Chilianjovikset

Chilianjovikset

Chili antaa suolaisille anjovisfileille potkua. Tarjoa chilianjoviksia uusien perunoiden kanssa tai ruisleivän päällä.

2 h 10 min
helppo
149 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (200 g)
½
tuoretta chiliä
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna
½ tl
mustapippuria
1 tl
sokeria
1 rasia (125/81 g)
anjovisfileitä
3
keitettyä kananmunaa

Ohje

  1. Yhdistä kermaviilin joukkoon hienonnettu chili, ruohosipuli ja mausteet. Valuta anjovisfileet ja hienonna joukkoon. Lisää hienonnetut munat. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti
  2. Tarjoa uusien, vastakeitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Suola
2,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
87 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)