
Anjovisreseptit
Anjovis on Välimeren maiden kalaherkku, ja se tunnetaan erityisesti kalasäilykkeenä. Anjovis valmistetaan yleensä kilohailifileistä. Anjovis kuuluu olennaisesti Janssonin kiusaukseen, Caesar-salaattiin, kastikkeisiin ja muihin Välimeren maiden ruokiin. Anjovis antaakin paljon makua ja syvyyttä eri ruokiin suolaan ja öljyyn säilöttynä.
Kermainen anjovislohi on kaikessa yksinkertaisuudessaan mainio arkiruoka. Anjovista voit hyödyntää myös leipien täytteenä tai pizzoissa. Anjovis tuo myös erinomaisen maun perunasalaattiin. Katso reseptit anjovisloheen, anjovisvoihin, anjovisleipiin ja moniin muihin herkullisiin ruokiin!
14 reseptiä

1 h 45 min
Anjovislohi

1 h 2 min
Anjovis-kaprispizza

10 min
Anjovistzatziki

20 min
Kermainen anjovispasta

25 min
Muna-anjovisleipä

20 min
Caesarsalaatti

1 h 35 min
Janssonin piirakka

20 min
Munakokkeli-anjovisleivät

25 min
Anjovis-perunasalaatti näkkileiville

25 min
Lämpimät anjovisleivät

1 h 25 min
Muna-anjovispiirakka

10 min
Anjovisvoi

2 h 10 min
Chilianjovikset

1 h 25 min
Janssonin kiusaus
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?